Koperdieven vluchten na crash met auto Vlietlandplein Schiedam

woensdag 5 november 2014 12:39

Schiedam – De politie heeft woensdagmorgen een auto volgeladen met gestolen koper in beslag genomen op het Vlietlandplein. Woensdagmorgen kwam de melding binnen dat er een éénzijdig ongeval was gebeurd met een personenauto en dat de inzittenden op de vlucht waren geslagen.

Ter plaatse bleek de bestuurder inderdaad brokken had gemaakt en dat verder rijden onmogelijk was geworden. De politie heeft nog geprobeerd om de verdachten te traceren. Dit is echter niet gelukt. De auto is door een politietakel afgesleept en men hoopt met sporenonderzoek een verdachte in beeld te krijgen. De auto stond niet als gestolen te boek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Koperdieven vluchten na crash met auto Vlietlandplein Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – De politie heeft woensdagmorgen een auto volgeladen met gestolen koper in beslag genomen op het Vlietlandplein. Woensdagmorgen kwam de melding binnen dat er een éénzijdig ongeval was gebeurd met een personenauto en dat de inzittenden op de vlucht waren geslagen.

Ter plaatse bleek de bestuurder inderdaad brokken had gemaakt en dat verder rijden onmogelijk was geworden. De politie heeft nog geprobeerd om de verdachten te traceren. Dit is echter niet gelukt. De auto is door een politietakel afgesleept en men hoopt met sporenonderzoek een verdachte in beeld te krijgen. De auto stond niet als gestolen te boek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!