zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Man (23) aangehouden op verdenking van handel in drugs Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – De politie heeft dinsdagmiddag een 23-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van drugshandel. De man werd door de opgemerkt door agenten nadat hij zich vreemd gedroeg op het Meeuwenveld. Agenten besloten om de man aan te spreken en stelden een onderzoek in.

Bij visitatie bleek de man enkele verpakkingen met hennep bij zich te hebben. Na een extra controle op het bureau kwamen er nog 20 verpakkingen met mogelijk harddrugs tevoorschijn. De man werd ingesloten voor verhoor en het voertuig van de man werd in beslag genomen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -