Man (23) aangehouden op verdenking van handel in drugs Zoetermeer

woensdag 5 november 2014 12:21

Zoetermeer – De politie heeft dinsdagmiddag een 23-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van drugshandel. De man werd door de opgemerkt door agenten nadat hij zich vreemd gedroeg op het Meeuwenveld. Agenten besloten om de man aan te spreken en stelden een onderzoek in.

Bij visitatie bleek de man enkele verpakkingen met hennep bij zich te hebben. Na een extra controle op het bureau kwamen er nog 20 verpakkingen met mogelijk harddrugs tevoorschijn. De man werd ingesloten voor verhoor en het voertuig van de man werd in beslag genomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (23) aangehouden op verdenking van handel in drugs Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie heeft dinsdagmiddag een 23-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van drugshandel. De man werd door de opgemerkt door agenten nadat hij zich vreemd gedroeg op het Meeuwenveld. Agenten besloten om de man aan te spreken en stelden een onderzoek in.

Bij visitatie bleek de man enkele verpakkingen met hennep bij zich te hebben. Na een extra controle op het bureau kwamen er nog 20 verpakkingen met mogelijk harddrugs tevoorschijn. De man werd ingesloten voor verhoor en het voertuig van de man werd in beslag genomen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!