woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Man loopt gezichtsverwonding op na mishandeling in Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Op het Johanna Westerdijkplein liep een 27-jarige Hagenaar een forse wond in zijn gezicht op, toen hij door onbekenden werd mishandeld. De politie zoekt getuigen van het voorval, dat woensdagochtend 5 november ond 05.10 uur plaatsvond.

Het 27-jarige slachtoffer liep bij de fietsbrug ter hoogte van de Haagse Hogeschool toen er een oneinigheid ontstond met een aantal nog onbekende personen. De onenigheid mondde uit in een ernstige mishandeling, waarbij het slachtoffer een forse wond in zijn gezicht opliep. Vanwege de grootte van de wond heeft de politie het vermoeden dat er mogelijk een mes in het spel is geweest. Na de zware mishandeling vluchtte de onbekende verdachten weg, mogelijk via de fietsbrug in de richting van de Fijnjekade of de Rijswijkseweg. De 27-jarige man is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

Heeft u informatie?
De politie heeft de mishandeling in onderzoek? Heeft u iets gezien van dit incident of heeft u informatie die hiermee te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De politie onderzoekt ook of er mogelijk een verband is met een ruzie in de binnenstad, waarbij het slachtoffer eerder die nacht betrokken was. Heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek? Ook dan wordt u verzocht om contact op te nemen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -