Man loopt gezichtsverwonding op na mishandeling in Den Haag

woensdag 5 november 2014 12:13

Den Haag – Op het Johanna Westerdijkplein liep een 27-jarige Hagenaar een forse wond in zijn gezicht op, toen hij door onbekenden werd mishandeld. De politie zoekt getuigen van het voorval, dat woensdagochtend 5 november ond 05.10 uur plaatsvond.

Het 27-jarige slachtoffer liep bij de fietsbrug ter hoogte van de Haagse Hogeschool toen er een oneinigheid ontstond met een aantal nog onbekende personen. De onenigheid mondde uit in een ernstige mishandeling, waarbij het slachtoffer een forse wond in zijn gezicht opliep. Vanwege de grootte van de wond heeft de politie het vermoeden dat er mogelijk een mes in het spel is geweest. Na de zware mishandeling vluchtte de onbekende verdachten weg, mogelijk via de fietsbrug in de richting van de Fijnjekade of de Rijswijkseweg. De 27-jarige man is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

Heeft u informatie?
De politie heeft de mishandeling in onderzoek? Heeft u iets gezien van dit incident of heeft u informatie die hiermee te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De politie onderzoekt ook of er mogelijk een verband is met een ruzie in de binnenstad, waarbij het slachtoffer eerder die nacht betrokken was. Heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek? Ook dan wordt u verzocht om contact op te nemen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man loopt gezichtsverwonding op na mishandeling in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Op het Johanna Westerdijkplein liep een 27-jarige Hagenaar een forse wond in zijn gezicht op, toen hij door onbekenden werd mishandeld. De politie zoekt getuigen van het voorval, dat woensdagochtend 5 november ond 05.10 uur plaatsvond.

Het 27-jarige slachtoffer liep bij de fietsbrug ter hoogte van de Haagse Hogeschool toen er een oneinigheid ontstond met een aantal nog onbekende personen. De onenigheid mondde uit in een ernstige mishandeling, waarbij het slachtoffer een forse wond in zijn gezicht opliep. Vanwege de grootte van de wond heeft de politie het vermoeden dat er mogelijk een mes in het spel is geweest. Na de zware mishandeling vluchtte de onbekende verdachten weg, mogelijk via de fietsbrug in de richting van de Fijnjekade of de Rijswijkseweg. De 27-jarige man is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

Heeft u informatie?
De politie heeft de mishandeling in onderzoek? Heeft u iets gezien van dit incident of heeft u informatie die hiermee te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De politie onderzoekt ook of er mogelijk een verband is met een ruzie in de binnenstad, waarbij het slachtoffer eerder die nacht betrokken was. Heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek? Ook dan wordt u verzocht om contact op te nemen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!