Rotterdammer (27) direct gepakt na straatroof Burgemeester Baumannlaan Rotterdam

woensdag 5 november 2014 12:31
Foto : Dennis Vervoorn

Rotterdam – De politie heeft woensdagmorgen een 27-jarige Rotterdammer opgepakt die ervan wordt verdacht vlak voor zijn aanhouding een straatroof te hebben gepleegd. Een 20-jarige Rotterdammer werd op de Burgemeester Baumannlaan beroofd van zijn tas. Omstreeks half tien wist het slachtoffer 112 te bellen en alarmeerde de politie.

De jongen wist een goed signalement te vertellen en agenten gingen op onderzoek uit. Korte tijd later konden de agenten de 27-jarige Rotterdammer aanhouden. Het slachtoffer raakte niet gewond en heeft inmiddels aangifte gedaan. Het is niet bekend of zijn tas is teruggevonden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdammer (27) direct gepakt na straatroof Burgemeester Baumannlaan Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – De politie heeft woensdagmorgen een 27-jarige Rotterdammer opgepakt die ervan wordt verdacht vlak voor zijn aanhouding een straatroof te hebben gepleegd. Een 20-jarige Rotterdammer werd op de Burgemeester Baumannlaan beroofd van zijn tas. Omstreeks half tien wist het slachtoffer 112 te bellen en alarmeerde de politie.

De jongen wist een goed signalement te vertellen en agenten gingen op onderzoek uit. Korte tijd later konden de agenten de 27-jarige Rotterdammer aanhouden. Het slachtoffer raakte niet gewond en heeft inmiddels aangifte gedaan. Het is niet bekend of zijn tas is teruggevonden.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!