Aanrijding tussen een bedrijfsbusje en personen auto op de Oostweg in Zoetermeer [Video]

donderdag 6 november 2014 20:30

ZOETERMEER – Op de Oostweg heeft vanmiddag omstreeks 16:15 een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Ten tijde het ongeval waren de verkeerslichten niet in werking. Vanwege het ongeval was de Oostweg tussen de Pastellaan en Pijnacker afgesloten. Er is één persoon vervoerd naar het ziekenhuis.

 

0 reacties

Aanrijding tussen een bedrijfsbusje en personen auto op de Oostweg in Zoetermeer [Video]
Schrijver:

 

 

ZOETERMEER – Op de Oostweg heeft vanmiddag omstreeks 16:15 een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Ten tijde het ongeval waren de verkeerslichten niet in werking. Vanwege het ongeval was de Oostweg tussen de Pastellaan en Pijnacker afgesloten. Er is één persoon vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!