Man overvalt supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

donderdag 6 november 2014 21:26

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft donderdagavond een filiaal van de Coop overvallen aan de Nieuwe Binnenweg. De dader stapte de winkel binnen en bedreigde hierbij het aanwezige personeel. Na de overval sloeg de man in nog onbekende richting op de vlucht, of er sprake is van een buit die hij heeft meegenomen is niet bekend.

Tijdens de overval droeg de man een zwarte trainingsbroek en een jas met witte strepen,  eveneens droeg hij een muts. Het gaat om een negroïde man die rond de 1 meter 80 is. Indien u informatie heeft over de overval verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Man overvalt supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft donderdagavond een filiaal van de Coop overvallen aan de Nieuwe Binnenweg. De dader stapte de winkel binnen en bedreigde hierbij het aanwezige personeel. Na de overval sloeg de man in nog onbekende richting op de vlucht, of er sprake is van een buit die hij heeft meegenomen is niet bekend.

Tijdens de overval droeg de man een zwarte trainingsbroek en een jas met witte strepen,  eveneens droeg hij een muts. Het gaat om een negroïde man die rond de 1 meter 80 is. Indien u informatie heeft over de overval verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!