Twee aanrijdingen op de A12 thv Zoetermeer

donderdag 6 november 2014 20:27

ZOETERMEER – Op de A12 thv Zoetermeer in de richting van Den-Haag heeft vanmidag rond 17:00 een aanrijding plaatsgevonden tussen vier voertuigen een ambulance is ter plaatse gekomen of er gewonden zijn gevallen is niet bekend. Tijdens het ongeval gebeurde er nog er 400 meter nog een aanrijding tussen 2 voertuigen. De rijbanen zijn inmiddels weer vrijgegeven.

 

 

 

0 reacties

Twee aanrijdingen op de A12 thv Zoetermeer
Schrijver:

 

 

ZOETERMEER – Op de A12 thv Zoetermeer in de richting van Den-Haag heeft vanmidag rond 17:00 een aanrijding plaatsgevonden tussen vier voertuigen een ambulance is ter plaatse gekomen of er gewonden zijn gevallen is niet bekend. Tijdens het ongeval gebeurde er nog er 400 meter nog een aanrijding tussen 2 voertuigen. De rijbanen zijn inmiddels weer vrijgegeven.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!