maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Ambulance leeggeroofd op plaats van incident Hilversum

- advertentie -

Hilversum – Twee mannen uit Hilversum zijn in de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 november aangehouden voor diefstal uit een ambulance. De ambulance was omstreeks 04:00 uur voor hulpverlening op de Zuiderweg.

Toen twee ambulancebroeders terugkwamen bij hun voertuig zagen zij dat er goederen uit de ambulance op straat lagen. Ook miste er een tas met uitrusting. In de omgeving werd door het ambulancepersoneel zelf een 23-jarige man aangehouden. Een tweede verdachte (19) sloeg op de vlucht, maar ook deze kon later door de politie worden aangehouden in Hilversum.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -