Ambulance leeggeroofd op plaats van incident Hilversum

vrijdag 7 november 2014 20:34

Hilversum – Twee mannen uit Hilversum zijn in de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 november aangehouden voor diefstal uit een ambulance. De ambulance was omstreeks 04:00 uur voor hulpverlening op de Zuiderweg.

Toen twee ambulancebroeders terugkwamen bij hun voertuig zagen zij dat er goederen uit de ambulance op straat lagen. Ook miste er een tas met uitrusting. In de omgeving werd door het ambulancepersoneel zelf een 23-jarige man aangehouden. Een tweede verdachte (19) sloeg op de vlucht, maar ook deze kon later door de politie worden aangehouden in Hilversum.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ambulance leeggeroofd op plaats van incident Hilversum
Schrijver:

 

 

Hilversum – Twee mannen uit Hilversum zijn in de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 november aangehouden voor diefstal uit een ambulance. De ambulance was omstreeks 04:00 uur voor hulpverlening op de Zuiderweg.

Toen twee ambulancebroeders terugkwamen bij hun voertuig zagen zij dat er goederen uit de ambulance op straat lagen. Ook miste er een tas met uitrusting. In de omgeving werd door het ambulancepersoneel zelf een 23-jarige man aangehouden. Een tweede verdachte (19) sloeg op de vlucht, maar ook deze kon later door de politie worden aangehouden in Hilversum.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!