Inbraak in cafés, politie zoekt getuigen Den Haag

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – Enkele nog onbekende personen wisten afgelopen nacht in te breken in een café aan de Nunspeetlaan. In het café braken enkele mannen een paar gokkasten open.

De politie kreeg vrijdag 7 november om 02.45 uur een inbraak melding. Agenten die snel ter plaatse waren, zagen dat de ruit van de toegangsdeur was verbroken. In het café waren enkele gokkasten opengebroken. Van de dader(s)ontbrak elk spoor. Een getuige wist te vertellen dat zij twee mannen hard zag wegrennen. Agenten vonden op de De La Reyweg twee kassalades van de gokkasten. Een kwartier later kreeg de politie een nieuwe melding. Nu van een café aan de Gentestraat. Ook daar was een ruit ingeslagen en waren de kassalades van enkele gokkasten weggenomen.

Reeks inbraken
Uit onderzoek blijkt dat donderdag 30 oktober al werd ingebroken bij de Tarwekamp. Zondag 2 november bij een zaak aan de Caan van Necklaan in Rijswijk en dinsdag 4 november bij een zaak aan het Paletplein. Bij vrijwel alle inbraken bleek min of meer sprake te zijn geweest van dezelfde modes operandi.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van deze inbraken of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd