Inbraak in cafés, politie zoekt getuigen Den Haag

vrijdag 7 november 2014 20:06

Den Haag – Enkele nog onbekende personen wisten afgelopen nacht in te breken in een café aan de Nunspeetlaan. In het café braken enkele mannen een paar gokkasten open.

De politie kreeg vrijdag 7 november om 02.45 uur een inbraak melding. Agenten die snel ter plaatse waren, zagen dat de ruit van de toegangsdeur was verbroken. In het café waren enkele gokkasten opengebroken. Van de dader(s)ontbrak elk spoor. Een getuige wist te vertellen dat zij twee mannen hard zag wegrennen. Agenten vonden op de De La Reyweg twee kassalades van de gokkasten. Een kwartier later kreeg de politie een nieuwe melding. Nu van een café aan de Gentestraat. Ook daar was een ruit ingeslagen en waren de kassalades van enkele gokkasten weggenomen.

Reeks inbraken
Uit onderzoek blijkt dat donderdag 30 oktober al werd ingebroken bij de Tarwekamp. Zondag 2 november bij een zaak aan de Caan van Necklaan in Rijswijk en dinsdag 4 november bij een zaak aan het Paletplein. Bij vrijwel alle inbraken bleek min of meer sprake te zijn geweest van dezelfde modes operandi.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van deze inbraken of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

0 reacties

Inbraak in cafés, politie zoekt getuigen Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Enkele nog onbekende personen wisten afgelopen nacht in te breken in een café aan de Nunspeetlaan. In het café braken enkele mannen een paar gokkasten open.

De politie kreeg vrijdag 7 november om 02.45 uur een inbraak melding. Agenten die snel ter plaatse waren, zagen dat de ruit van de toegangsdeur was verbroken. In het café waren enkele gokkasten opengebroken. Van de dader(s)ontbrak elk spoor. Een getuige wist te vertellen dat zij twee mannen hard zag wegrennen. Agenten vonden op de De La Reyweg twee kassalades van de gokkasten. Een kwartier later kreeg de politie een nieuwe melding. Nu van een café aan de Gentestraat. Ook daar was een ruit ingeslagen en waren de kassalades van enkele gokkasten weggenomen.

Reeks inbraken
Uit onderzoek blijkt dat donderdag 30 oktober al werd ingebroken bij de Tarwekamp. Zondag 2 november bij een zaak aan de Caan van Necklaan in Rijswijk en dinsdag 4 november bij een zaak aan het Paletplein. Bij vrijwel alle inbraken bleek min of meer sprake te zijn geweest van dezelfde modes operandi.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van deze inbraken of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!