Scooterrijdster aangereden door auto Willem de Zwijgerlaan Vlaardingen

vrijdag 7 november 2014 10:53

Vrijdagmorgen 7 november kwam er omstreeks 08;45 een melding binnen van een aanrijding op de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen.

Ter plaatse bleek er een auto tegen een scooter aangereden te zijn, een dame kwam hierbij hard ten val. De ambulancedienst kwam ter plaatste voor het slachtoffer die verwond was aan haar been. Na ter plaatse de eerste behandeling gehad te hebben is zij voor verdere behandeling en onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de oorzaak van het ongeval in onderzoek, mogelijk speelt een voorrangsfout hierin mee.

IMG_3909.JPG

IMG_3905.JPG

IMG_3907.JPG

 

0 reacties

Scooterrijdster aangereden door auto Willem de Zwijgerlaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vrijdagmorgen 7 november kwam er omstreeks 08;45 een melding binnen van een aanrijding op de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen.

Ter plaatse bleek er een auto tegen een scooter aangereden te zijn, een dame kwam hierbij hard ten val. De ambulancedienst kwam ter plaatste voor het slachtoffer die verwond was aan haar been. Na ter plaatse de eerste behandeling gehad te hebben is zij voor verdere behandeling en onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de oorzaak van het ongeval in onderzoek, mogelijk speelt een voorrangsfout hierin mee.

IMG_3909.JPG

IMG_3905.JPG

IMG_3907.JPG

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!