Tientallen woningen zonder gas na lekkage Linker Rottekade Rotterdam

vrijdag 7 november 2014 22:31

Rotterdam – Op de Linker Rottekade hebben vrijdagavond tientallen woningen zonder gas gezeten. Omstreeks half acht kwam bij de meldkamer van brandweer een telefoontje binnen dat er gas werd geroken voor een aantal woningen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de lekkage bleek onder de straat te zitten

De leiding werd afgesloten door medewerkers van Joulz. Daardoor kwamen tientallen woningen zonder gas te zitten. Joulz zal de leiding weer repareren. Tot zover bekend heeft dit voor niet veel problemen gezorgd. Hoelang de woningen zonder gas hebben gezeten is niet bekend.

 

Foto’s : Enrico Luijxck

2014-11-07 23.03.06 2014-11-07 23.03.54 2014-11-07 23.06.49 (1)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tientallen woningen zonder gas na lekkage Linker Rottekade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Linker Rottekade hebben vrijdagavond tientallen woningen zonder gas gezeten. Omstreeks half acht kwam bij de meldkamer van brandweer een telefoontje binnen dat er gas werd geroken voor een aantal woningen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de lekkage bleek onder de straat te zitten

De leiding werd afgesloten door medewerkers van Joulz. Daardoor kwamen tientallen woningen zonder gas te zitten. Joulz zal de leiding weer repareren. Tot zover bekend heeft dit voor niet veel problemen gezorgd. Hoelang de woningen zonder gas hebben gezeten is niet bekend.

 

Foto’s : Enrico Luijxck

2014-11-07 23.03.06 2014-11-07 23.03.54 2014-11-07 23.06.49 (1)

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!