Auto slaat over de kop na éénzijdig ongeval Nieuwe Haven Schiedam

zaterdag 8 november 2014 23:12

Schiedam – Een automobilist is zaterdagavond op zijn kop tot stilstand gekomen na een éénzijdig ongeval op de Nieuwe Haven ter hoogte van het Shell tankstation. Omdat men dacht dat de inzittende zwaargewond zou zijn geraakt. Reed er een naast een ambulance het Mobiel Medisch Team mee. 

De automobilist was op een geparkeerde auto gereden. Ter plekke bleek de bestuurder uit het voertuig te zijn. Naast een bloedneus hield hij er niet veel aan over. Door het ongeval was de weg in beide richtingen gestremd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Fotos : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_4226 IMG_4215 IMG_4214

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto slaat over de kop na éénzijdig ongeval Nieuwe Haven Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een automobilist is zaterdagavond op zijn kop tot stilstand gekomen na een éénzijdig ongeval op de Nieuwe Haven ter hoogte van het Shell tankstation. Omdat men dacht dat de inzittende zwaargewond zou zijn geraakt. Reed er een naast een ambulance het Mobiel Medisch Team mee. 

De automobilist was op een geparkeerde auto gereden. Ter plekke bleek de bestuurder uit het voertuig te zijn. Naast een bloedneus hield hij er niet veel aan over. Door het ongeval was de weg in beide richtingen gestremd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Fotos : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_4226 IMG_4215 IMG_4214

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!