Auto slaat over de kop na éénzijdig ongeval Nieuwe Haven Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Een automobilist is zaterdagavond op zijn kop tot stilstand gekomen na een éénzijdig ongeval op de Nieuwe Haven ter hoogte van het Shell tankstation. Omdat men dacht dat de inzittende zwaargewond zou zijn geraakt. Reed er een naast een ambulance het Mobiel Medisch Team mee. 

De automobilist was op een geparkeerde auto gereden. Ter plekke bleek de bestuurder uit het voertuig te zijn. Naast een bloedneus hield hij er niet veel aan over. Door het ongeval was de weg in beide richtingen gestremd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -

Fotos : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_4226 IMG_4215 IMG_4214

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd