maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Automobilist vlucht na eenzijdig ongeval Zevenkampse Ring Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zaterdagavond is een automobilist op de vlucht geslagen na een eenzijdig ongeval op de Zevenkampse Ring. De automobilist verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en klapte hierbij op een lantaarnpaal. Hulpverleners kwamen ter plaatse voor een mogelijke beknelling, dit bleek ter plaatse niet het geval te zijn, van de bestuurder ontbrak ieder spoor.

Brandweerlieden hebben ter plaatse de lantaarnpaal in veiligheid gesteld om verder gevaar te voorkomen. Ter plaatse zijn diverse sporen veiliggesteld, een berger zal het voertuig bergen. Vanwege het eenzijdige ongeval is het verkeer wat vanaf de Zevenkampseweg kwam enige tijd gestremd geweest.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

IMG_4208kl

DSC_5499 DSC_5498 DSC_5497 DSC_5494

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -