Automobilisten komen in botsing Koningslaan Rotterdam

zondag 9 november 2014 12:07

Rotterdam – Een inzittende van een auto is zondagochtend lichtgewond geraakt na een aanrijding op de kruising Koningslaan met de Folkert Elsingastraat. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor een incident op straat, ter plaatse bleken de twee auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Enkele kinderen die bij het ongeval betrokken waren bleven ongedeerd, één persoon is door de ambulancedienst ter plaatse nagekeken. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan kon niet direct blijken, mogelijk heeft een te kort genomen bocht iets te maken met het ongeval. Of er sprake is geweest van een voorrangsfout zal de politie moeten bepalen.

Beide bestuurders hebben een blaastest moeten afleggen, hieruit bleek dat er geen alcohol in het spel is geweest. Door het ongeval liepen de auto’s aanzienlijke schade op, het verkeer heeft echter geen hinder ondervonden ten tijde van het ongeval.

Foto’s : Joëy Heijstek

20141109_113537 1 20141109_113546 1 20141109_113551 1 20141109_113614 1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilisten komen in botsing Koningslaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een inzittende van een auto is zondagochtend lichtgewond geraakt na een aanrijding op de kruising Koningslaan met de Folkert Elsingastraat. De hulpdiensten werden gealarmeerd voor een incident op straat, ter plaatse bleken de twee auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Enkele kinderen die bij het ongeval betrokken waren bleven ongedeerd, één persoon is door de ambulancedienst ter plaatse nagekeken. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan kon niet direct blijken, mogelijk heeft een te kort genomen bocht iets te maken met het ongeval. Of er sprake is geweest van een voorrangsfout zal de politie moeten bepalen.

Beide bestuurders hebben een blaastest moeten afleggen, hieruit bleek dat er geen alcohol in het spel is geweest. Door het ongeval liepen de auto’s aanzienlijke schade op, het verkeer heeft echter geen hinder ondervonden ten tijde van het ongeval.

Foto’s : Joëy Heijstek

20141109_113537 1 20141109_113546 1 20141109_113551 1 20141109_113614 1

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!