Twee gewonden na steekpartij Adriaen van der Doeslaan Rotterdam

zondag 9 november 2014 11:02
Foto : Dennis Vervoorn

Rotterdam – Bij een steekpartij in de Adriaen van der Doeslaan zijn zondagmorgen twee persoon gewond geraakt. De politie kreeg omstreeks kwart over negen de melding binnen dat er iets was gebeurd. Agenten ter plaatse troffen twee slachtoffers aan waarvan één zwaargewonde.

Ambulancepersoneel kwam ter plaatse en heeft de slachtoffers vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. De verdachte is vooralsnog voortvluchtig.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na steekpartij Adriaen van der Doeslaan Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – Bij een steekpartij in de Adriaen van der Doeslaan zijn zondagmorgen twee persoon gewond geraakt. De politie kreeg omstreeks kwart over negen de melding binnen dat er iets was gebeurd. Agenten ter plaatse troffen twee slachtoffers aan waarvan één zwaargewonde.

Ambulancepersoneel kwam ter plaatse en heeft de slachtoffers vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. De verdachte is vooralsnog voortvluchtig.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!