Oudere man te water op de Heuvelweg in Zoetermeer

zondag 9 november 2014 17:53

Zoetermeer – Op zondag 9 november is er op de Heuvelweg in Zoetermeer een oudere man met zijn scootmobiel dor onbekende oorzaak te water geraakt. Omstanders wisten de man boven water te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse kwamen. De man is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de scootmobiel uit het water gehaald met een kraan.

 

DSC00239 DSC00241 DSC00242 DSC00243

 

0 reacties

Oudere man te water op de Heuvelweg in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Op zondag 9 november is er op de Heuvelweg in Zoetermeer een oudere man met zijn scootmobiel dor onbekende oorzaak te water geraakt. Omstanders wisten de man boven water te houden totdat de hulpdiensten ter plaatse kwamen. De man is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de scootmobiel uit het water gehaald met een kraan.

 

DSC00239 DSC00241 DSC00242 DSC00243

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!