Wielrenner botst op auto en mishandeld zwangere vrouw Vlietweg Leiden

Date:

Share post:

Leiden – De politie is op zoek naar een wielrenner die een zwangere vrouw heeft mishandeld nadat hij op haar auto was gebotst. De vrouw reed op de Vlietweg waar ze een wielrenner voorbijreed. Even verderop remde de vrouw voor een fietser en de wielrenner klapte vervolgens op de achterzijde van de auto.

De wielrenner was zo boos dat hij haar met vuisten in gezicht sloeg en haar door bosjes het water in trok.  Toen de vrouw begon te roepen dat ze zwanger was heeft de wielrenner haar nog wel de kant opgetrokken en ging er vervolgens als een haas vandoor. Een omstander die het had gezien belde de politie en bleef bij de vrouw tot medische hulp ter plaatse was.

De vrouw is met verwondingen aan het gezicht, armen en benen naar een ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de wielrenner. Hij wordt verdacht van mishandeling. Eventuele getuigen kunnen zich eveneens melden bij de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd