Zware mishandeling Voorweg Laag in Zoetermeer

zondag 9 november 2014 15:54

Zoetermeer – De politie onderzoekt een zware mishandeling van een 34-Jarige man op het station voorweg laag, door twee lichtgentinte jongens. Dit gebeurde op vrijdagavond tussen 18:15 en 18:30. Even daarvoor daagde het tweetal de Zoetermeerder al uit in de Randstadrail die afkomstig was uit Leidschenveen. Het gaat om jongens die vermoedelijke van Noord-afrikaanse afkomst zijn. Één van hen droeg een wtte jack was 1,70 m lang en had kort haar. De andere jongen doreg een groene jas was 1.80 m lang had een mager gezicht met stoppels. De zoetermeer sprak het tweetal aan op hun gedrag in de randstadrail. Toen de jongens uitstapten bespuugde ze aan andere slachtoffer hierop is de Zoetermeer ook uitgestapt . De jongens duwde hem vervolgens op het tramspoor terwijl er een randstadrail aankwam. De jongen kon met zijn verwondingen nog net optijd van het spoor afkomen. Heeft u wat gezien? Bel 0900-8844

 

0 reacties

Zware mishandeling Voorweg Laag in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie onderzoekt een zware mishandeling van een 34-Jarige man op het station voorweg laag, door twee lichtgentinte jongens. Dit gebeurde op vrijdagavond tussen 18:15 en 18:30. Even daarvoor daagde het tweetal de Zoetermeerder al uit in de Randstadrail die afkomstig was uit Leidschenveen. Het gaat om jongens die vermoedelijke van Noord-afrikaanse afkomst zijn. Één van hen droeg een wtte jack was 1,70 m lang en had kort haar. De andere jongen doreg een groene jas was 1.80 m lang had een mager gezicht met stoppels. De zoetermeer sprak het tweetal aan op hun gedrag in de randstadrail. Toen de jongens uitstapten bespuugde ze aan andere slachtoffer hierop is de Zoetermeer ook uitgestapt . De jongens duwde hem vervolgens op het tramspoor terwijl er een randstadrail aankwam. De jongen kon met zijn verwondingen nog net optijd van het spoor afkomen. Heeft u wat gezien? Bel 0900-8844

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!