Zware mishandeling Voorweg Laag in Zoetermeer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – De politie onderzoekt een zware mishandeling van een 34-Jarige man op het station voorweg laag, door twee lichtgentinte jongens. Dit gebeurde op vrijdagavond tussen 18:15 en 18:30. Even daarvoor daagde het tweetal de Zoetermeerder al uit in de Randstadrail die afkomstig was uit Leidschenveen. Het gaat om jongens die vermoedelijke van Noord-afrikaanse afkomst zijn. Één van hen droeg een wtte jack was 1,70 m lang en had kort haar. De andere jongen doreg een groene jas was 1.80 m lang had een mager gezicht met stoppels. De zoetermeer sprak het tweetal aan op hun gedrag in de randstadrail. Toen de jongens uitstapten bespuugde ze aan andere slachtoffer hierop is de Zoetermeer ook uitgestapt . De jongens duwde hem vervolgens op het tramspoor terwijl er een randstadrail aankwam. De jongen kon met zijn verwondingen nog net optijd van het spoor afkomen. Heeft u wat gezien? Bel 0900-8844

- Advertisement -

Gerelateerd