Twee lichtgewonden na brand in keuken 1e Carnissestraat Rotterdam

maandag 10 november 2014 21:25

Rotterdam – Maandagavond 10 november werd de brandweer rond 19:15 uur met spoed gealarmeerd voor een melding gebouwbrand op de 1e Carnissestraat. Ter plaatse bleek er brand te zijn uitgebroken in een keuken van een woning. De brandweer is snel de woning ingegaan en heeft de brand geblust.

De woning heeft veel rook en waterschade opgelopen waardoor de bewoners tijdelijk hun woning moeten verlaten. Ook een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen, omdat 2 bewoners in het pand rook hadden ingeademd. De politie zal het bedrijf salvage op de hoogte stellen om de schade op te nemen.Hoe de brand is ontstaan zal door het brandweer onderzoeksteam worden onderzocht.

Foto : Kevin Schenk meer foto’s op www.112-rijnmond.nl

brand-1ecarnissestraat-schenk

 

0 reacties

Twee lichtgewonden na brand in keuken 1e Carnissestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagavond 10 november werd de brandweer rond 19:15 uur met spoed gealarmeerd voor een melding gebouwbrand op de 1e Carnissestraat. Ter plaatse bleek er brand te zijn uitgebroken in een keuken van een woning. De brandweer is snel de woning ingegaan en heeft de brand geblust.

De woning heeft veel rook en waterschade opgelopen waardoor de bewoners tijdelijk hun woning moeten verlaten. Ook een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen, omdat 2 bewoners in het pand rook hadden ingeademd. De politie zal het bedrijf salvage op de hoogte stellen om de schade op te nemen.Hoe de brand is ontstaan zal door het brandweer onderzoeksteam worden onderzocht.

Foto : Kevin Schenk meer foto’s op www.112-rijnmond.nl

brand-1ecarnissestraat-schenk

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!