zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Twee lichtgewonden na brand in keuken 1e Carnissestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Maandagavond 10 november werd de brandweer rond 19:15 uur met spoed gealarmeerd voor een melding gebouwbrand op de 1e Carnissestraat. Ter plaatse bleek er brand te zijn uitgebroken in een keuken van een woning. De brandweer is snel de woning ingegaan en heeft de brand geblust.

De woning heeft veel rook en waterschade opgelopen waardoor de bewoners tijdelijk hun woning moeten verlaten. Ook een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen, omdat 2 bewoners in het pand rook hadden ingeademd. De politie zal het bedrijf salvage op de hoogte stellen om de schade op te nemen.Hoe de brand is ontstaan zal door het brandweer onderzoeksteam worden onderzocht.

Foto : Kevin Schenk meer foto’s op www.112-rijnmond.nl

brand-1ecarnissestraat-schenk

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -