Politie opent jacht op overvaller centrum Rotterdam

maandag 10 november 2014 21:18

Rotterdam – De politie opent een jacht op een overvaller in het centrum van Rotterdam. Deze week waren er meerdere overvallen op onder andere de Oude Binnenweg en de Nieuwe Binnenweg. Ook vandaag werd een winkel op de Nieuwe Binnenweg omstreeks 17.00 uur overvallen door een man van mogelijk Marokkaanse afkomst.

Volgens wijkagent Bas Munne gaat het mogelijk dezelfde man die verantwoordelijk is voor de overvallen. De man komt binnen met een mes en bedreigd daarna het personeel. Het gaat om een man van ongeveer 1.50 tot 1.60 lang, halflange blauwe/grijze jas met grote zakken. Hij draagt een muts en is Marokkaans spreken.

De politie vraagt burgers die in de omgeving van de Nieuwe Binnenweg een oogje in het zeil te houden. Ziet u iets verdachts twijfel dan niet en bel 112. De politie denkt dat de man mogelijk nog vaker zal toeslaan.

 

0 reacties

Politie opent jacht op overvaller centrum Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie opent een jacht op een overvaller in het centrum van Rotterdam. Deze week waren er meerdere overvallen op onder andere de Oude Binnenweg en de Nieuwe Binnenweg. Ook vandaag werd een winkel op de Nieuwe Binnenweg omstreeks 17.00 uur overvallen door een man van mogelijk Marokkaanse afkomst.

Volgens wijkagent Bas Munne gaat het mogelijk dezelfde man die verantwoordelijk is voor de overvallen. De man komt binnen met een mes en bedreigd daarna het personeel. Het gaat om een man van ongeveer 1.50 tot 1.60 lang, halflange blauwe/grijze jas met grote zakken. Hij draagt een muts en is Marokkaans spreken.

De politie vraagt burgers die in de omgeving van de Nieuwe Binnenweg een oogje in het zeil te houden. Ziet u iets verdachts twijfel dan niet en bel 112. De politie denkt dat de man mogelijk nog vaker zal toeslaan.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!