maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Politie opent jacht op overvaller centrum Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie opent een jacht op een overvaller in het centrum van Rotterdam. Deze week waren er meerdere overvallen op onder andere de Oude Binnenweg en de Nieuwe Binnenweg. Ook vandaag werd een winkel op de Nieuwe Binnenweg omstreeks 17.00 uur overvallen door een man van mogelijk Marokkaanse afkomst.

Volgens wijkagent Bas Munne gaat het mogelijk dezelfde man die verantwoordelijk is voor de overvallen. De man komt binnen met een mes en bedreigd daarna het personeel. Het gaat om een man van ongeveer 1.50 tot 1.60 lang, halflange blauwe/grijze jas met grote zakken. Hij draagt een muts en is Marokkaans spreken.

De politie vraagt burgers die in de omgeving van de Nieuwe Binnenweg een oogje in het zeil te houden. Ziet u iets verdachts twijfel dan niet en bel 112. De politie denkt dat de man mogelijk nog vaker zal toeslaan.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -