Man (35) na achtervolging aangehouden voor 21 strafbare feiten Vliegveldweg Rotterdam

dinsdag 11 november 2014 20:27

Rotterdam – Agenten hebben maandag 10 november jl. een man aangehouden op de Vliegveldweg, omdat hij gesignaleerd stond voor 21 feiten. Op de rijksweg A16 werd het kenteken herkend door het ANPR-systeem. De bestuurder van deze auto werd gezocht voor 21 feiten, voornamelijk voor verkeersovertredingen (in totaal 10.390,00 euro), maar ook omdat hij nog een werkstraf moet uitzitten.

Op de A13 kreeg de bestuurder het signaal om agenten te volgen. Echter op de Vliegveldweg ging de bestuurder er ineens rennend vandoor. Samen met de Koninklijke Marechaussee kon de 35-jarige man uit Haarlem na een korte zoektocht in de omgeving worden aangehouden. In de auto zat eveneens een 36 jarige vrouw. Zij werd nog gezocht voor het betalen van 1.217,00 euro. Omdat zij dit niet kon, is de auto in beslag genomen.

 

0 reacties

Man (35) na achtervolging aangehouden voor 21 strafbare feiten Vliegveldweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben maandag 10 november jl. een man aangehouden op de Vliegveldweg, omdat hij gesignaleerd stond voor 21 feiten. Op de rijksweg A16 werd het kenteken herkend door het ANPR-systeem. De bestuurder van deze auto werd gezocht voor 21 feiten, voornamelijk voor verkeersovertredingen (in totaal 10.390,00 euro), maar ook omdat hij nog een werkstraf moet uitzitten.

Op de A13 kreeg de bestuurder het signaal om agenten te volgen. Echter op de Vliegveldweg ging de bestuurder er ineens rennend vandoor. Samen met de Koninklijke Marechaussee kon de 35-jarige man uit Haarlem na een korte zoektocht in de omgeving worden aangehouden. In de auto zat eveneens een 36 jarige vrouw. Zij werd nog gezocht voor het betalen van 1.217,00 euro. Omdat zij dit niet kon, is de auto in beslag genomen.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!