Man (35) na achtervolging aangehouden voor 21 strafbare feiten Vliegveldweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hebben maandag 10 november jl. een man aangehouden op de Vliegveldweg, omdat hij gesignaleerd stond voor 21 feiten. Op de rijksweg A16 werd het kenteken herkend door het ANPR-systeem. De bestuurder van deze auto werd gezocht voor 21 feiten, voornamelijk voor verkeersovertredingen (in totaal 10.390,00 euro), maar ook omdat hij nog een werkstraf moet uitzitten.

Op de A13 kreeg de bestuurder het signaal om agenten te volgen. Echter op de Vliegveldweg ging de bestuurder er ineens rennend vandoor. Samen met de Koninklijke Marechaussee kon de 35-jarige man uit Haarlem na een korte zoektocht in de omgeving worden aangehouden. In de auto zat eveneens een 36 jarige vrouw. Zij werd nog gezocht voor het betalen van 1.217,00 euro. Omdat zij dit niet kon, is de auto in beslag genomen.

- Advertisement -

Gerelateerd