Motorrijder gewond na ongeval op snelweg A20 Vlaardingen

dinsdag 11 november 2014 23:42

Vlaardingen – Een motorrijder is dinsdagavond op de A20 ter hoogte van het Kethelplein gewond geraakt nadat deze op een auto was gereden na een mogelijke inschattingsfout tijdens het invoegen. De motorrijder raakte dusdanig gewond dat de inzet van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk bleek.

Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer meegestuurd. Zij hebben hand- en spandiensten verleend aan het medische personeel. Na stabilisatie van het slachtoffer is deze voor verdere controles naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe deze eraan toe is, is nog onbekend. De MMT-arts hoefde niet mee in de ambulance.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder gewond na ongeval op snelweg A20 Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een motorrijder is dinsdagavond op de A20 ter hoogte van het Kethelplein gewond geraakt nadat deze op een auto was gereden na een mogelijke inschattingsfout tijdens het invoegen. De motorrijder raakte dusdanig gewond dat de inzet van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk bleek.

Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer meegestuurd. Zij hebben hand- en spandiensten verleend aan het medische personeel. Na stabilisatie van het slachtoffer is deze voor verdere controles naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe deze eraan toe is, is nog onbekend. De MMT-arts hoefde niet mee in de ambulance.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!