Motorrijder gewond na ongeval op snelweg A20 Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Een motorrijder is dinsdagavond op de A20 ter hoogte van het Kethelplein gewond geraakt nadat deze op een auto was gereden na een mogelijke inschattingsfout tijdens het invoegen. De motorrijder raakte dusdanig gewond dat de inzet van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk bleek.

Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer meegestuurd. Zij hebben hand- en spandiensten verleend aan het medische personeel. Na stabilisatie van het slachtoffer is deze voor verdere controles naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe deze eraan toe is, is nog onbekend. De MMT-arts hoefde niet mee in de ambulance.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd