Wederom overval op winkel Nieuwe Binnenweg Rotterdam

dinsdag 11 november 2014 20:23

Rotterdam – Maandagavond is een kledingwinkel op de Nieuwe Binnenweg overvallen. Een man bedreigde de verkoopster met een mes en deed een greep uit de kassa. Nadat de man er vandoor was gegaan, belde de verkoopster de politie. De politie doet verder onderzoek. Daarbij wordt ook gekeken of er een relatie is met de overval afgelopen vrijdag op de Oude Binnenweg en vorige week op een slijterij op de Nieuwe Binnenweg.

Indien u informatie heeft over de overvallen verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Zover bekend heeft de politie enkele sporen veilig gesteld, wie de overvaller is wordt op dit moment nog uitgezocht.

 

0 reacties

Wederom overval op winkel Nieuwe Binnenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagavond is een kledingwinkel op de Nieuwe Binnenweg overvallen. Een man bedreigde de verkoopster met een mes en deed een greep uit de kassa. Nadat de man er vandoor was gegaan, belde de verkoopster de politie. De politie doet verder onderzoek. Daarbij wordt ook gekeken of er een relatie is met de overval afgelopen vrijdag op de Oude Binnenweg en vorige week op een slijterij op de Nieuwe Binnenweg.

Indien u informatie heeft over de overvallen verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Zover bekend heeft de politie enkele sporen veilig gesteld, wie de overvaller is wordt op dit moment nog uitgezocht.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!