Drank- en terrasvergunning kwijt voor Cafetaria Family Picassopassage Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Cafetaria Family mag voorlopig geen alcohol schenken en moet het twaalf weken zonder terras doen. De burgemeester van Capelle aan den IJssel legt het bedrijf aan de Picassopassage deze maatregelen op vanwege aanhoudende overlast en enkele vechtpartijen. Diverse waarschuwingen van politie en gemeentelijke handhavers leidden niet tot verbetering.

Op orde brengen
Burgemeester Frank Koen besloot daarom bestuurlijke maatregelen te nemen. “Ik verwacht van een ondernemer dat hij zich aan de regels houdt en dat hij erop toeziet dat zijn klanten geen hinder veroorzaken in de omgeving van het bedrijf. De komende maanden kunnen de exploitanten gebruiken om hun zaken op orde te brengen,” aldus Koen.

Beschikking
De drank- en horecavergunning en de terrasvergunning zijn voor twaalf weken ingetrokken. Met ingang van aanstaande vrijdag mag er geen alcoholhoudende drank geschonken of verkocht worden of aanwezig zijn. Het terras moet die dag ook verwijderd zijn. De beschikking is dinsdagmiddag uitgereikt aan de exploitanten.

Bron : Persbericht Gemeente Capelle aan den IJssel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd