Man gewond na brandje in keuken Hendrikstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een kleine keukenbrand is woensdagavond laat de bewoner lichtgewond geraakt. De brandweer werd gealarmeerd dat de woning mogelijk zou zijn uitgebrand. Met spoed werd er een brandweerploeg naar het adres gestuurd en haalden in de woning de bewoner uit het pand. In de keuken bleek de bewoner een pannetje te zijn vergeten waardoor er flink wat rook was ontstaan.

Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en hem naar het ziekenhuis gebracht. De man heeft door het brandje rook ingeademd. De brandweer heeft de woning geventileerd. Bij onderzoek in de woning werd er een rookmelder aangetroffen waarvan de batterij was verwijderd. Als niemand de brand zou hebben opgemerkt had de bewoner weleens fataal kunnen worden.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_4232kl IMG_4236kl IMG_4243kl IMG_4244kl IMG_4247kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd