Man overleden na val van 10 meter in ruim schip Maasvlakte Rotterdam

woensdag 12 november 2014 15:51

Rotterdam – Een man is woensdagmiddag om het leven gekomen nadat hij in een ruim van een schip was gevallen. Door een nog onbekende oorzaak viel het slachtoffer bij Steinweg Handelsveem tien meter naar beneden in het ruim van een schip. Diverse hulpdiensten rukten uit om het slachtoffer van medische hulp te voorzien. Reanimatie mocht echter niet meer baten.

Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal hier onderzoek naar doen. Betrokken medewerkers zijn opgevangen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overleden na val van 10 meter in ruim schip Maasvlakte Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is woensdagmiddag om het leven gekomen nadat hij in een ruim van een schip was gevallen. Door een nog onbekende oorzaak viel het slachtoffer bij Steinweg Handelsveem tien meter naar beneden in het ruim van een schip. Diverse hulpdiensten rukten uit om het slachtoffer van medische hulp te voorzien. Reanimatie mocht echter niet meer baten.

Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal hier onderzoek naar doen. Betrokken medewerkers zijn opgevangen.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!