Moeder en kids gered bij uitslaande woningbrand Grondherendijk Rotterdam

woensdag 12 november 2014 16:05

Rotterdam – Woensdagmiddag 12 november zijn twee kinderen en hun moeder uit een woning aan de Grondherendijk gered nadat er een felle brand was uitgebroken. Direct na de brand ontstonden er flinke vlammen die gepaard ging met flinke rookontwikkeling.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand te woedden op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. De brandweer heeft met een ladderwagen het drietal naar beneden weten te halen. Omdat zij toch in de rook hebben gestaan, zijn ze door ambulancepersoneel medisch gezien. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

De brandweer is in grote getale aanwezig om de brand te blussen. De rookontwikkeling was tot in de verre omtrek te zien. Waardoor de brand is uitgebroken is nog niet bekend.

 

Foto : Rayen Mangu

IMG_4066.JPG

IMG_4068.JPG

IMG_4065.JPG

IMG_4070.JPG

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Moeder en kids gered bij uitslaande woningbrand Grondherendijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag 12 november zijn twee kinderen en hun moeder uit een woning aan de Grondherendijk gered nadat er een felle brand was uitgebroken. Direct na de brand ontstonden er flinke vlammen die gepaard ging met flinke rookontwikkeling.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand te woedden op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. De brandweer heeft met een ladderwagen het drietal naar beneden weten te halen. Omdat zij toch in de rook hebben gestaan, zijn ze door ambulancepersoneel medisch gezien. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

De brandweer is in grote getale aanwezig om de brand te blussen. De rookontwikkeling was tot in de verre omtrek te zien. Waardoor de brand is uitgebroken is nog niet bekend.

 

Foto : Rayen Mangu

IMG_4066.JPG

IMG_4068.JPG

IMG_4065.JPG

IMG_4070.JPG

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!