Moeder en kids gered bij uitslaande woningbrand Grondherendijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagmiddag 12 november zijn twee kinderen en hun moeder uit een woning aan de Grondherendijk gered nadat er een felle brand was uitgebroken. Direct na de brand ontstonden er flinke vlammen die gepaard ging met flinke rookontwikkeling.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand te woedden op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. De brandweer heeft met een ladderwagen het drietal naar beneden weten te halen. Omdat zij toch in de rook hebben gestaan, zijn ze door ambulancepersoneel medisch gezien. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

De brandweer is in grote getale aanwezig om de brand te blussen. De rookontwikkeling was tot in de verre omtrek te zien. Waardoor de brand is uitgebroken is nog niet bekend.

 

Foto : Rayen Mangu

IMG_4066.JPG

IMG_4068.JPG

IMG_4065.JPG

IMG_4070.JPG

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd