Politie pakt fietsendieven Barendrecht snel in de kraag

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – De politie in Barendrecht heeft op 12 november dankzij een alerte getuige twee fietsendieven kunnen aanhouden. De getuige zag even voor 09.30 uur in de fietsenstalling van het NS Station in Barendrecht een man een fiets oppakken en in een bestelbusje inladen. De getuige aarzelde geen moment, belde de politie en gaf het kenteken en de rijrichting door.

Voor de gearriveerde agenten was het vervolgens een koud kunstje de bestuurder van het busje te vinden en een stopteken te geven. Dit gebeurde op de Molenvliet in Rotterdam. In het busje zaten twee mannen van 18 en 19 jaar uit Rotterdam. Zij werden aangehouden en naar een politiebureau overgebracht. In het busjes stonden twee op slot staande fietsen, die in beslag zijn genomen. De politie gaat op zoek naar de rechtmatige eigenaars.

- Advertisement -

De politie is blij met de doortastende getuige die niet aarzelde om 112 te bellen. Immers, het alarmnummer 112 is er voor spoedeisende hulp. Dus wanneer iemands leven in direct gevaar is, als iemand bijvoorbeeld zwaar gewond is en dringend medische hulp nodig heeft. Maar óók wanneer u getuige bent van een misdrijf. Bijvoorbeeld geweld, een inbraak of diefstal.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...

Dode na ongeluk tussen auto en vrachtwagen A29 Barendrecht

Barendrecht - Op de A29 is zaterdagmorgen 30 maart een automobilist om het leven gekomen nadat deze achterop...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Vier mannen gezocht na woningoverval aan Alblas in Barendrecht

Barendrecht - De Politie is op zoek naar vier mannen, nadat zij een overval pleegden op een woning...