maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Schoten gelost bij beroving NS Station Breukelen

- advertentie -

Breukelen – Op woensdag 12 november vond een beroving plaats op en nabij een parkeerterrein van een horecagelegenheid gelegen aan de Corridor, waarbij het incident zich verplaatste naar het perron van het NS-station. Bij de beroving rond 19.35 uur zijn door de overvallers schoten gelost.

Agenten die ter plaatse kwamen hebben bij de aanhouding van de verdachten een waarschuwingsschot gelost. Er is niemand gewond geraakt. Er zijn vier mannen(leeftijd en woonplaats nog niet bekend) op verdenking van betrokkenheid bij de beroving aangehouden.

Tijdelijk geen treinverkeer
In verband met sporenonderzoek werd het parkeerterrein en het NS-station tijdelijk afgesloten en was geen treinverkeer meer mogelijk. De NS zette bussen in om de gestrande reizigers verder te vervoeren. Een politiehelikopter assisteerde bij het opsporings- en sporenonderzoek. De verdachten zijn na hun voorgeleiding ingesloten voor onderzoek en verhoor.

Foto : Kelvin de Wit
image

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -