Schoten gelost bij beroving NS Station Breukelen

woensdag 12 november 2014 23:54

Breukelen – Op woensdag 12 november vond een beroving plaats op en nabij een parkeerterrein van een horecagelegenheid gelegen aan de Corridor, waarbij het incident zich verplaatste naar het perron van het NS-station. Bij de beroving rond 19.35 uur zijn door de overvallers schoten gelost.

Agenten die ter plaatse kwamen hebben bij de aanhouding van de verdachten een waarschuwingsschot gelost. Er is niemand gewond geraakt. Er zijn vier mannen(leeftijd en woonplaats nog niet bekend) op verdenking van betrokkenheid bij de beroving aangehouden.

Tijdelijk geen treinverkeer
In verband met sporenonderzoek werd het parkeerterrein en het NS-station tijdelijk afgesloten en was geen treinverkeer meer mogelijk. De NS zette bussen in om de gestrande reizigers verder te vervoeren. Een politiehelikopter assisteerde bij het opsporings- en sporenonderzoek. De verdachten zijn na hun voorgeleiding ingesloten voor onderzoek en verhoor.

Foto : Kelvin de Wit
image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schoten gelost bij beroving NS Station Breukelen
Schrijver:

 

 

Breukelen – Op woensdag 12 november vond een beroving plaats op en nabij een parkeerterrein van een horecagelegenheid gelegen aan de Corridor, waarbij het incident zich verplaatste naar het perron van het NS-station. Bij de beroving rond 19.35 uur zijn door de overvallers schoten gelost.

Agenten die ter plaatse kwamen hebben bij de aanhouding van de verdachten een waarschuwingsschot gelost. Er is niemand gewond geraakt. Er zijn vier mannen(leeftijd en woonplaats nog niet bekend) op verdenking van betrokkenheid bij de beroving aangehouden.

Tijdelijk geen treinverkeer
In verband met sporenonderzoek werd het parkeerterrein en het NS-station tijdelijk afgesloten en was geen treinverkeer meer mogelijk. De NS zette bussen in om de gestrande reizigers verder te vervoeren. Een politiehelikopter assisteerde bij het opsporings- en sporenonderzoek. De verdachten zijn na hun voorgeleiding ingesloten voor onderzoek en verhoor.

Foto : Kelvin de Wit
image

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!