Verdachte in woning aangehouden na achtervolging Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

woensdag 12 november 2014 17:56

Rotterdam – De verkeerspolitie heeft woensdagmiddag korte tijd een automobilist achtervolgt die een stopteken negeerde. De bestuurder ging er als een malle vandoor. Echter maakte hij op de Nieuwe Crooswijksweg een fout en ramde daar een bestelbusje. Hij ging er te voet vandoor en wist te ontkomen.

De politie startte een onderzoek naar de verdachte en kon hem niet veel later aanhouden in een woning in Crooswijk. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De auto is afgesleept door een politietakel.

Foto : Wijkagent Sander Boer

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte in woning aangehouden na achtervolging Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De verkeerspolitie heeft woensdagmiddag korte tijd een automobilist achtervolgt die een stopteken negeerde. De bestuurder ging er als een malle vandoor. Echter maakte hij op de Nieuwe Crooswijksweg een fout en ramde daar een bestelbusje. Hij ging er te voet vandoor en wist te ontkomen.

De politie startte een onderzoek naar de verdachte en kon hem niet veel later aanhouden in een woning in Crooswijk. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De auto is afgesleept door een politietakel.

Foto : Wijkagent Sander Boer

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!