maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Verdachte in woning aangehouden na achtervolging Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De verkeerspolitie heeft woensdagmiddag korte tijd een automobilist achtervolgt die een stopteken negeerde. De bestuurder ging er als een malle vandoor. Echter maakte hij op de Nieuwe Crooswijksweg een fout en ramde daar een bestelbusje. Hij ging er te voet vandoor en wist te ontkomen.

De politie startte een onderzoek naar de verdachte en kon hem niet veel later aanhouden in een woning in Crooswijk. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De auto is afgesleept door een politietakel.

Foto : Wijkagent Sander Boer

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -