maandag, januari 24, 2022
5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Vrouw (78) beroofd van sieraden Noorderhavenkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De recherche van het district Noord heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een 78-jarige vrouw. Woensdagmiddag rond twee uur liep de Rotterdamse over de Noordhavenkade. Op dat moment reed er een auto langs.

De automobilist sprak haar aan. Ze boog zich naar de man om zijn vraag aan te horen. Op dat moment kwamen er twee vrouwen op de achterbank in actie. Zij beroofde de vrouw van haar sieraden. Vervolgens ging het drietal er in de grijze auto vandoor.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -