Vrouw (78) beroofd van sieraden Noorderhavenkade Rotterdam

woensdag 12 november 2014 17:48

Rotterdam – De recherche van het district Noord heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een 78-jarige vrouw. Woensdagmiddag rond twee uur liep de Rotterdamse over de Noordhavenkade. Op dat moment reed er een auto langs.

De automobilist sprak haar aan. Ze boog zich naar de man om zijn vraag aan te horen. Op dat moment kwamen er twee vrouwen op de achterbank in actie. Zij beroofde de vrouw van haar sieraden. Vervolgens ging het drietal er in de grijze auto vandoor.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (78) beroofd van sieraden Noorderhavenkade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De recherche van het district Noord heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een 78-jarige vrouw. Woensdagmiddag rond twee uur liep de Rotterdamse over de Noordhavenkade. Op dat moment reed er een auto langs.

De automobilist sprak haar aan. Ze boog zich naar de man om zijn vraag aan te horen. Op dat moment kwamen er twee vrouwen op de achterbank in actie. Zij beroofde de vrouw van haar sieraden. Vervolgens ging het drietal er in de grijze auto vandoor.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!