Auto te water bij restaurant de Lindehoeve Rottekade Bergschenhoek

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bergschenhoek – Een bestuurder van een personenvoertuig is donderdagavond met zijn auto in de sloot geraakt achter restaurant de Lindehoeve. De auto was door een nog onbekende oorzaak achteruit de sloot ingereden. Omdat de melding niet duidelijk was werd er groot opgeschaald.

Diverse brandweer, politie-eenheden en ambulances gingen op een zoektocht naar het voertuig. De eerste melding zou zijn op de Bergse Linker Rottekade in Rotterdam. Dit bleek echter niet het juiste adres want het incident had plaats gevonden op de Rottekade in Bergschenhoek.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek iedereen gelukkig al uit het voertuig te zijn. Zij zijn opgevangen door personeel van het restaurant. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd maar besloot dat ze niet naar het ziekenhuis hoefden.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Doordat de Rottebandreef is afgesloten voor het verkeer was het voor de hulpdiensten moeilijk om ter plaatse te komen. De brandweervoertuigen stonden aan de overkant van de Rotte geparkeerd.

IMG_4269copy IMG_4275kl IMG_4272kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd