Dumpen van 108 lege bierblikken komt man duur te staan Arendshof Capelle a/d IJssel

donderdag 13 november 2014 18:59

Capelle aan den IJssel – Maar liefst 108 lege bierblikken is een bewoner van het Arendshof duur komen te staan. Na een geslaagd feestje eerder deze week bleef er in de woning een hoeveelheid van 108 lege bierblikken over, omdat het kennelijk makkelijker was om deze uit het raam te gooien vanaf de vierde verdieping besloot de man dit ook maar te doen met alle blikken.

Medewerkers van Handhaving hebben door middel van getuigen de bewoner kunnen achterhalen en hem zelf alle blikken laten opruimen, naast een stevig gesprek is er ook een proces verbaal tegen de man opgemaakt. Wat het bedrag van de boete zal zijn wordt nog bepaald.

Foto : Handhaving Capelle aan den IJssel

B2UJ-tpIEAArA8G (1) B2UJ-KSIAAAM1Im

 

0 reacties

Dumpen van 108 lege bierblikken komt man duur te staan Arendshof Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Maar liefst 108 lege bierblikken is een bewoner van het Arendshof duur komen te staan. Na een geslaagd feestje eerder deze week bleef er in de woning een hoeveelheid van 108 lege bierblikken over, omdat het kennelijk makkelijker was om deze uit het raam te gooien vanaf de vierde verdieping besloot de man dit ook maar te doen met alle blikken.

Medewerkers van Handhaving hebben door middel van getuigen de bewoner kunnen achterhalen en hem zelf alle blikken laten opruimen, naast een stevig gesprek is er ook een proces verbaal tegen de man opgemaakt. Wat het bedrag van de boete zal zijn wordt nog bepaald.

Foto : Handhaving Capelle aan den IJssel

B2UJ-tpIEAArA8G (1) B2UJ-KSIAAAM1Im

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!