Dumpen van 108 lege bierblikken komt man duur te staan Arendshof Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Maar liefst 108 lege bierblikken is een bewoner van het Arendshof duur komen te staan. Na een geslaagd feestje eerder deze week bleef er in de woning een hoeveelheid van 108 lege bierblikken over, omdat het kennelijk makkelijker was om deze uit het raam te gooien vanaf de vierde verdieping besloot de man dit ook maar te doen met alle blikken.

Medewerkers van Handhaving hebben door middel van getuigen de bewoner kunnen achterhalen en hem zelf alle blikken laten opruimen, naast een stevig gesprek is er ook een proces verbaal tegen de man opgemaakt. Wat het bedrag van de boete zal zijn wordt nog bepaald.

Foto : Handhaving Capelle aan den IJssel

B2UJ-tpIEAArA8G (1) B2UJ-KSIAAAM1Im

- Advertisement -

Gerelateerd