Jongeren (7) aangehouden als verdachten voor beroving Schenkeldijk Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Zondag 9 november werden op de Korte Schenkeldijk in Spijkenisse twee mannen beroofd. Deze week pakten rechercheurs zeven verdachten op Die avond vertelden twee inwoners van Spijkenisse (18 en 19) rond 23.30 beroofd te zijn van hun fietsen. Dit door drie gemaskerde daders en onder bedreiging van twee stroomstootwapens en een boksbeugel. In verband met het Donkere Dagen Offensief waren extra politie-eenheden op straat en één van de drie verdachten was dan ook snel gevonden. De 15-jarige had zijn masker en stroomstootwapen nog bij zich.

Zes andere verdachten volgden in de dagen daarna. Het gaat om jongens uit Spijkenisse tussen de 15 en 17 jaar. De weggenomen fietsen zijn later teruggevonden door agenten. De beroving bleek achteraf een gerichte actie te zijn. Enkele daders waren bekenden van de aangevers. De verdachten moeten zich op een later moment voor de jeugdrechter verantwoorden. De stroomstootwapens en de boksbeugel zijn de afgelopen dagen door de verdachten uitgeleverd aan de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd