Overval op woning Madernarode Zoetermeer [VIDEO]

donderdag 13 november 2014 22:15

Zoetermeer – Op donderdag 13 november op een woning aan de Madernarode heeft vanavond een overval plaatsgevonden. De politie was snel ter plaatse en is inmiddels bezig met onderzoek. Ook de Forensische opsporing is ter plaatse.

Tijdesn de overval was er 1 persoon thuis of die gewond is graat is niet bekend. De overvaller is er met een geldbedrag vandoor. Hoeveel hij heeft buit gemaakt is niet bekend. De politie is in de buurt opzoek naar de verdachte het gaat om een man.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op woning Madernarode Zoetermeer [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Op donderdag 13 november op een woning aan de Madernarode heeft vanavond een overval plaatsgevonden. De politie was snel ter plaatse en is inmiddels bezig met onderzoek. Ook de Forensische opsporing is ter plaatse.

Tijdesn de overval was er 1 persoon thuis of die gewond is graat is niet bekend. De overvaller is er met een geldbedrag vandoor. Hoeveel hij heeft buit gemaakt is niet bekend. De politie is in de buurt opzoek naar de verdachte het gaat om een man.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!