maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Overval op woning Madernarode Zoetermeer [VIDEO]

- advertentie -

Zoetermeer – Op donderdag 13 november op een woning aan de Madernarode heeft vanavond een overval plaatsgevonden. De politie was snel ter plaatse en is inmiddels bezig met onderzoek. Ook de Forensische opsporing is ter plaatse.

Tijdesn de overval was er 1 persoon thuis of die gewond is graat is niet bekend. De overvaller is er met een geldbedrag vandoor. Hoeveel hij heeft buit gemaakt is niet bekend. De politie is in de buurt opzoek naar de verdachte het gaat om een man.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -