maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Dronken vrouw met engeltje op schouder ongeval Rhijnspoor Capelle aan den IJssel [VIDEO]

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een automobiliste heeft in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks half één ontzettend veel geluk gehad. Ze reed vanuit de richting van de Capelsebrug in volle vaart de greppel in van de oude Smart-toren aan het Rhijnspoor. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse en constateerde dat de vrouw nog in het voertuig zat. 

Met een helpende hand van de hulpverleners kon de vrouw het voertuig verlaten. Zij raakte wonder boven wonder niet gewond. Omdat er een tekort was aan ambulances werd het Mobiel Medisch Team toch even ter plaatse gestuurd. Zij hebben de vrouw voor de zekerheid nog even gecontroleerd vanwege de flinke klap die ze heeft gemaakt. Ze bleek naast de schrik niks bijzonders te mankeren en is daarna naar het politiebureau overgebracht.

Waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. De vrouw is door de politie gecontroleerd op alcoholgebruik. Op het bureau bleek dat ze teveel had gedronken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_4251kl IMG_4252kl IMG_4255kl IMG_4260kl IMG_4256kl

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -