zaterdag, september 18, 2021
21.4 C
Rotterdam
zaterdag 18 september 2021

Opnieuw oproep voor getuigen ernstig ongeval Koninginneweg Rotterdam

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval op de Koninginneweg in Oud IJsselmonde, waarbij op 29 augustus een 18-jarige vrouw uit Rotterdam ernstig gewond raakte. De veroorzaker van het ongeval reed door. De vrouw reed in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 augustus rond één uur op haar scooter over de Koninginneweg. Een getuige gaf aan dat hij op dat moment een harde knal hoorde.

Hij ging kijken en zag een donkerkleurige auto wegrijden via de Koninginneweg in de richting van Beverwaard. Op datzelfde moment zag hij de vrouw op de grond liggen op de kruising van de Koninginneweg met de Van Hoochstratenweg en de Roelantweg. De man waarschuwde direct de hulpdiensten, in het ziekenhuis werd duidelijk dat het slachtoffer ernstig hoofdletsel had.

De dader reed na de aanrijding door. De Verkeersongevallengroep van de eenheid Rotterdam onderzoekt de aanrijding. Het is inmiddels duidelijk dat een man op een fiets, met een rode jas aan, als een van de eersten ter plaatse was. De politie vermoedt dat deze persoon waardevolle informatie kan geven over de toedracht van het verkeersongeval.

Bent u die persoon met de rode jas op de fiets, of kent u deze persoon? Of hebt u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek, meld dit dan bij de Verkeersongevallengroep van de politie, eenheid Rotterdam, telefoon: 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Foto : Joëy Heijstek

Stockfoto-Joey-DHV-Politie-Lint-Politiebus

Related Articles

Ruim 300 bekeuringen bij grootschalige OV controle Capelsebrug

0
Capelle aan den IJssel / Rotterdam - Enkele honderden reizigers hebben bij elkaar ruim 300...

4022 kilo cocaïne onderschept in Rotterdamse haven

0
Rotterdam - De Douane heeft afgelopen nacht in de Rotterdamse haven een enorme hoeveelheid cocaïne...

In Zoetermeer aangetroffen gewonde man (47) in ziekenhuis overleden

0
Zoetermeer - De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 47-jarige man. Het slachtoffer...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Twee gewonden bij aanrijding op Aveling in Hoogvliet

Twee gewonden bij aanrijding op Aveling in Hoogvliet [...]

Ruim 300 bekeuringen bij OV controle Capelsebrug

Ruim 300 bekeuringen bij OV controle Capelsebrug [...]

Steden waarschuwen: verduurzaming woningen stokt

Steden waarschuwen: verduurzaming woningen stokt [...]

Treinverkeer gestremd na ongeval met trein in Rotterdam

Treinverkeer gestremd na ongeval met trein in Rotterdam [...]

Ketheltunnel zaterdag afgesloten door werkzaamheden

Ketheltunnel zaterdag afgesloten door werkzaamheden [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,067VolgersVolg