Opnieuw oproep voor getuigen ernstig ongeval Koninginneweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval op de Koninginneweg in Oud IJsselmonde, waarbij op 29 augustus een 18-jarige vrouw uit Rotterdam ernstig gewond raakte. De veroorzaker van het ongeval reed door. De vrouw reed in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 augustus rond één uur op haar scooter over de Koninginneweg. Een getuige gaf aan dat hij op dat moment een harde knal hoorde.

Hij ging kijken en zag een donkerkleurige auto wegrijden via de Koninginneweg in de richting van Beverwaard. Op datzelfde moment zag hij de vrouw op de grond liggen op de kruising van de Koninginneweg met de Van Hoochstratenweg en de Roelantweg. De man waarschuwde direct de hulpdiensten, in het ziekenhuis werd duidelijk dat het slachtoffer ernstig hoofdletsel had.

De dader reed na de aanrijding door. De Verkeersongevallengroep van de eenheid Rotterdam onderzoekt de aanrijding. Het is inmiddels duidelijk dat een man op een fiets, met een rode jas aan, als een van de eersten ter plaatse was. De politie vermoedt dat deze persoon waardevolle informatie kan geven over de toedracht van het verkeersongeval.

Bent u die persoon met de rode jas op de fiets, of kent u deze persoon? Of hebt u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek, meld dit dan bij de Verkeersongevallengroep van de politie, eenheid Rotterdam, telefoon: 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Foto : Joëy Heijstek

Stockfoto-Joey-DHV-Politie-Lint-Politiebus

- Advertisement -

Gerelateerd