Kleine brand restaurant Apart Eten en Drinken Blaak Rotterdam

zaterdag 15 november 2014 19:36

Rotterdam – De brandweer moest aan het einde van zaterdagmiddag uitrukken voor een melding van brand in Restaurant Apart Eten en Drinken aan de Blaak. Ter plaatse bleek er een wasmachine in de brand te zijn gevlogen wat voor enige rookontwikkeling zorgde. Het restaurant werd ontruimd en de brandweer bracht de wasmachine naar buiten.

Na de brand werd het restaurant geventileerd. Het restaurant zelf liep geen schade op en kon gewoon worden geopend na de werkzaamheden van de brandweer.

brand-apart-eten-en-drinken-02 brand-apart-eten-en-drinken-01 brand-apart-eten-en-drinken-03

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand restaurant Apart Eten en Drinken Blaak Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer moest aan het einde van zaterdagmiddag uitrukken voor een melding van brand in Restaurant Apart Eten en Drinken aan de Blaak. Ter plaatse bleek er een wasmachine in de brand te zijn gevlogen wat voor enige rookontwikkeling zorgde. Het restaurant werd ontruimd en de brandweer bracht de wasmachine naar buiten.

Na de brand werd het restaurant geventileerd. Het restaurant zelf liep geen schade op en kon gewoon worden geopend na de werkzaamheden van de brandweer.

brand-apart-eten-en-drinken-02 brand-apart-eten-en-drinken-01 brand-apart-eten-en-drinken-03

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!