Sint en Pieten komen aan in Nederland

zaterdag 15 november 2014 21:00

Landelijk – Op diverse plaatsen in het land werd de intocht van Sinterklaas gevierd. Helaas was het een beetje regenachtig, maar dat kon voor veel kindertjes het plezier niet drukken. Zonder al te veel problemen werd het feest overal feestelijk gevierd. In Capelle aan den IJssel bijvoorbeeld kwam de Sint en z’n Pieten weer traditioneel aan met Pakjesboot 1 op het Vuyckpark. Medewerkers van Handhaving zorgden voor een veilige route naar het stadscentrum van de Capelle aan den IJssel.

B2eUVPlCUAAzhAX

Verstoringen in Gouda bij landelijke intocht
In Gouda heeft de politie moeten ingrijpen toen demonstranten tegen de regels in toch gingen demonstreren. Zij hebben zich ernstig misdragen door de politie uit te joelen en diverse kinderen hebben laten huilen. Op een begeven moment werd een gevangenbus van justitie ingezet om het aantal arrestanten af te voeren.Wat betreft onze redactie mogen de negentig personen die zijn aangehouden zich kapot schamen, door een kinderfeest te verknallen.

Foto’s : Radio Capelle / Zie meer foto doormiddel van deze link

radiocapelle-intocht-04 radiocapelle-intocht-03 radiocapelle-intocht-02 radiocapelle-intocht-01

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Sint en Pieten komen aan in Nederland
Schrijver:

 

 

Landelijk – Op diverse plaatsen in het land werd de intocht van Sinterklaas gevierd. Helaas was het een beetje regenachtig, maar dat kon voor veel kindertjes het plezier niet drukken. Zonder al te veel problemen werd het feest overal feestelijk gevierd. In Capelle aan den IJssel bijvoorbeeld kwam de Sint en z’n Pieten weer traditioneel aan met Pakjesboot 1 op het Vuyckpark. Medewerkers van Handhaving zorgden voor een veilige route naar het stadscentrum van de Capelle aan den IJssel.

B2eUVPlCUAAzhAX

Verstoringen in Gouda bij landelijke intocht
In Gouda heeft de politie moeten ingrijpen toen demonstranten tegen de regels in toch gingen demonstreren. Zij hebben zich ernstig misdragen door de politie uit te joelen en diverse kinderen hebben laten huilen. Op een begeven moment werd een gevangenbus van justitie ingezet om het aantal arrestanten af te voeren.Wat betreft onze redactie mogen de negentig personen die zijn aangehouden zich kapot schamen, door een kinderfeest te verknallen.

Foto’s : Radio Capelle / Zie meer foto doormiddel van deze link

radiocapelle-intocht-04 radiocapelle-intocht-03 radiocapelle-intocht-02 radiocapelle-intocht-01

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!