zondag, januari 17, 2021

Sint en Pieten komen aan in Nederland

Landelijk – Op diverse plaatsen in het land werd de intocht van Sinterklaas gevierd. Helaas was het een beetje regenachtig, maar dat kon voor veel kindertjes het plezier niet drukken. Zonder al te veel problemen werd het feest overal feestelijk gevierd. In Capelle aan den IJssel bijvoorbeeld kwam de Sint en z’n Pieten weer traditioneel aan met Pakjesboot 1 op het Vuyckpark. Medewerkers van Handhaving zorgden voor een veilige route naar het stadscentrum van de Capelle aan den IJssel.

B2eUVPlCUAAzhAX

Verstoringen in Gouda bij landelijke intocht
In Gouda heeft de politie moeten ingrijpen toen demonstranten tegen de regels in toch gingen demonstreren. Zij hebben zich ernstig misdragen door de politie uit te joelen en diverse kinderen hebben laten huilen. Op een begeven moment werd een gevangenbus van justitie ingezet om het aantal arrestanten af te voeren.Wat betreft onze redactie mogen de negentig personen die zijn aangehouden zich kapot schamen, door een kinderfeest te verknallen.

Foto’s : Radio Capelle / Zie meer foto doormiddel van deze link

radiocapelle-intocht-04 radiocapelle-intocht-03 radiocapelle-intocht-02 radiocapelle-intocht-01

Related Articles

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Twee gewonden bij keukenbrand Pannekoekstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een woningbrand in de Pannekoekstraat zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De...

Schiedammer verstopt wiet in heuptasje van 2-jarig neefje

0
Halsteren - De politie heeft zaterdag in het Brabantse Halsteren een 32-jarige man uit Schiedam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,200FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg