Sint en Pieten komen aan in Nederland

Date:

Share post:

- Advertisement -

Landelijk – Op diverse plaatsen in het land werd de intocht van Sinterklaas gevierd. Helaas was het een beetje regenachtig, maar dat kon voor veel kindertjes het plezier niet drukken. Zonder al te veel problemen werd het feest overal feestelijk gevierd. In Capelle aan den IJssel bijvoorbeeld kwam de Sint en z’n Pieten weer traditioneel aan met Pakjesboot 1 op het Vuyckpark. Medewerkers van Handhaving zorgden voor een veilige route naar het stadscentrum van de Capelle aan den IJssel.

B2eUVPlCUAAzhAX

Verstoringen in Gouda bij landelijke intocht
In Gouda heeft de politie moeten ingrijpen toen demonstranten tegen de regels in toch gingen demonstreren. Zij hebben zich ernstig misdragen door de politie uit te joelen en diverse kinderen hebben laten huilen. Op een begeven moment werd een gevangenbus van justitie ingezet om het aantal arrestanten af te voeren.Wat betreft onze redactie mogen de negentig personen die zijn aangehouden zich kapot schamen, door een kinderfeest te verknallen.

Foto’s : Radio Capelle / Zie meer foto doormiddel van deze link

radiocapelle-intocht-04 radiocapelle-intocht-03 radiocapelle-intocht-02 radiocapelle-intocht-01

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd