Vrouw verliest macht over het stuur N217 ‘S-Gravendeel [VIDEO]

zaterdag 15 november 2014 23:38

‘s-Gravendeel – Op zaterdag 15 november omstreeks 21:00 is een auto te water geraakt op de Maasdamseweg / N217. De bestuurster kwam door nog onbekende oorzaak in de berm terecht, waarna ze de macht over het stuur verloor.

De bestuurster belandde in de naastgelegen sloot.  De toegesnelde hulpdiensten hebben de dame onderzocht en hoefde gelukkig niet mee voor verdere behandeling in het ziekenhuis.

Doordat de hulpdiensten werk ruimte nodig hadden, werd de weg tijdelijk afgesloten met als gevolg verhindering in het verkeer. Nadat het voertuig was getakeld door de opgeroepen berger, is de weg weer vrijgegeven.

Foto & Video : Ferry Kauweel

1medium

kompas

 

 

0 reacties

Vrouw verliest macht over het stuur N217 ‘S-Gravendeel [VIDEO]
Schrijver:

 

 

‘s-Gravendeel – Op zaterdag 15 november omstreeks 21:00 is een auto te water geraakt op de Maasdamseweg / N217. De bestuurster kwam door nog onbekende oorzaak in de berm terecht, waarna ze de macht over het stuur verloor.

De bestuurster belandde in de naastgelegen sloot.  De toegesnelde hulpdiensten hebben de dame onderzocht en hoefde gelukkig niet mee voor verdere behandeling in het ziekenhuis.

Doordat de hulpdiensten werk ruimte nodig hadden, werd de weg tijdelijk afgesloten met als gevolg verhindering in het verkeer. Nadat het voertuig was getakeld door de opgeroepen berger, is de weg weer vrijgegeven.

Foto & Video : Ferry Kauweel

1medium

kompas

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!