Meerdere personen onwel door Koolmonoxide in woning De Vliegerstraat Rotterdam

zondag 16 november 2014 18:48

Rotterdam – Diverse bewoners van een pand aan de De Vliegerstraat in Rotterdam zijn zondagavond onwel geworden door koolmonoxidevergiftiging. De brandweer omstreeks 18:00 uur gealarmeerd voor een meting in het pand.

Tijdens het meten werd er inderdaad koolmonoxide gemeten in het pand. Het pand werd vervolgens ontruimd en moest worden gelucht. Een ladderwagen kwam ter plaatse om te assisteren.

Waardoor de lekkage is ontstaan is nog niet bekend. De brandweer doet onderzoek en de ambulancedienst behandeld de slachtoffers. Het is niet bekend of er daadwerkelijk personen naar het ziekenhuis zijn gebracht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meerdere personen onwel door Koolmonoxide in woning De Vliegerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Diverse bewoners van een pand aan de De Vliegerstraat in Rotterdam zijn zondagavond onwel geworden door koolmonoxidevergiftiging. De brandweer omstreeks 18:00 uur gealarmeerd voor een meting in het pand.

Tijdens het meten werd er inderdaad koolmonoxide gemeten in het pand. Het pand werd vervolgens ontruimd en moest worden gelucht. Een ladderwagen kwam ter plaatse om te assisteren.

Waardoor de lekkage is ontstaan is nog niet bekend. De brandweer doet onderzoek en de ambulancedienst behandeld de slachtoffers. Het is niet bekend of er daadwerkelijk personen naar het ziekenhuis zijn gebracht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!