Meerdere personen onwel door Koolmonoxide in woning De Vliegerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Diverse bewoners van een pand aan de De Vliegerstraat in Rotterdam zijn zondagavond onwel geworden door koolmonoxidevergiftiging. De brandweer omstreeks 18:00 uur gealarmeerd voor een meting in het pand.

Tijdens het meten werd er inderdaad koolmonoxide gemeten in het pand. Het pand werd vervolgens ontruimd en moest worden gelucht. Een ladderwagen kwam ter plaatse om te assisteren.

Waardoor de lekkage is ontstaan is nog niet bekend. De brandweer doet onderzoek en de ambulancedienst behandeld de slachtoffers. Het is niet bekend of er daadwerkelijk personen naar het ziekenhuis zijn gebracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd