Politie doet vuurwerkvangst van Cobra’s in Vlaardingen

Date:

Share post:

Vlaardingen – Een 21-jarige Vlaardinger die in illegaal vuurwerk handelde is dit weekend aangehouden: in zijn kelderbox lagen 255 stuks van het type Cobra. Het Vuurwerkteam voor het gebied Waterweg en Schiedam kwam de man op het spoor na tips. De man wees agenten naar zijn kelderbox waar het vuurwerk bleek te zijn opgeslagen, een onveilige situatie kijkend naar de omvang. De 255 stuks Cobra zijn vervolgensg op de juiste wijze verpakt, afgevoerd en worden vernietigd.

Vervolgonderzoek leverde nog 6 pakjes cobra’s op bij twee kopers. Deze verdachten zullen zich later moeten verantwoorden tijdens een zogenaamde Tom -zitting (Taakstrafzitting Openbaar Ministerie). Vuurwerk van het type Cobra behoort tot de categorie zeer zwaar vuurwerk en is ook illegaal op de dag dat vuurwerk mag worden afgestoken.

Bron & Foto : Politie.nl

maassluis-20141115-00192

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd