Politie doet vuurwerkvangst van Cobra’s in Vlaardingen

maandag 17 november 2014 14:34

Vlaardingen – Een 21-jarige Vlaardinger die in illegaal vuurwerk handelde is dit weekend aangehouden: in zijn kelderbox lagen 255 stuks van het type Cobra. Het Vuurwerkteam voor het gebied Waterweg en Schiedam kwam de man op het spoor na tips. De man wees agenten naar zijn kelderbox waar het vuurwerk bleek te zijn opgeslagen, een onveilige situatie kijkend naar de omvang. De 255 stuks Cobra zijn vervolgensg op de juiste wijze verpakt, afgevoerd en worden vernietigd.

Vervolgonderzoek leverde nog 6 pakjes cobra’s op bij twee kopers. Deze verdachten zullen zich later moeten verantwoorden tijdens een zogenaamde Tom -zitting (Taakstrafzitting Openbaar Ministerie). Vuurwerk van het type Cobra behoort tot de categorie zeer zwaar vuurwerk en is ook illegaal op de dag dat vuurwerk mag worden afgestoken.

Bron & Foto : Politie.nl

maassluis-20141115-00192

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie doet vuurwerkvangst van Cobra’s in Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Een 21-jarige Vlaardinger die in illegaal vuurwerk handelde is dit weekend aangehouden: in zijn kelderbox lagen 255 stuks van het type Cobra. Het Vuurwerkteam voor het gebied Waterweg en Schiedam kwam de man op het spoor na tips. De man wees agenten naar zijn kelderbox waar het vuurwerk bleek te zijn opgeslagen, een onveilige situatie kijkend naar de omvang. De 255 stuks Cobra zijn vervolgensg op de juiste wijze verpakt, afgevoerd en worden vernietigd.

Vervolgonderzoek leverde nog 6 pakjes cobra’s op bij twee kopers. Deze verdachten zullen zich later moeten verantwoorden tijdens een zogenaamde Tom -zitting (Taakstrafzitting Openbaar Ministerie). Vuurwerk van het type Cobra behoort tot de categorie zeer zwaar vuurwerk en is ook illegaal op de dag dat vuurwerk mag worden afgestoken.

Bron & Foto : Politie.nl

maassluis-20141115-00192

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!