dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Politie houdt mannen aan voor vuurwapenbezit Tolhuislaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Politieagenten hielden zondagmiddag vier mannen aan voor vuurwapenbezit. Rond kwart over vier kwam bij de politie de melding dat er vanuit een auto drugs gedeald zou worden op de Bas Jungeriusstraat. Agenten gingen hier direct naartoe. Aanrijden kregen ze door dat de auto waaruit mogelijk gedeald zou worden, wegreed. Op de Tolhuislaan zagen de politiemensen het voertuig rijden. De bestuurder kreeg een stopteken.

Op het moment dat de vier inzittenden uit de auto kwamen zag één van de agenten een vuurwapen onder bestuurdersstoel liggen. Het viertal, Rotterdammers van 20, 23, 29 en 30 jaar oud zijn aangehouden en naar een politiebureau gebracht. De auto werd verder doorzocht. In het voertuig werd nog een vuurwapen aangetroffen. Beide wapens zijn in beslag genomen en worden onderzocht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -