Politie houdt mannen aan voor vuurwapenbezit Tolhuislaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Politieagenten hielden zondagmiddag vier mannen aan voor vuurwapenbezit. Rond kwart over vier kwam bij de politie de melding dat er vanuit een auto drugs gedeald zou worden op de Bas Jungeriusstraat. Agenten gingen hier direct naartoe. Aanrijden kregen ze door dat de auto waaruit mogelijk gedeald zou worden, wegreed. Op de Tolhuislaan zagen de politiemensen het voertuig rijden. De bestuurder kreeg een stopteken.

Op het moment dat de vier inzittenden uit de auto kwamen zag één van de agenten een vuurwapen onder bestuurdersstoel liggen. Het viertal, Rotterdammers van 20, 23, 29 en 30 jaar oud zijn aangehouden en naar een politiebureau gebracht. De auto werd verder doorzocht. In het voertuig werd nog een vuurwapen aangetroffen. Beide wapens zijn in beslag genomen en worden onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd