Politie op zoek naar 11-jarig Somalisch jongetje Sliedrecht

maandag 17 november 2014 23:50

Sliedrecht – De politie vraagt via twitter om uit te kijken naar een Somalische 11 jarige jongen. De jongen heeft gemilimeterd haar, draagt een licht blauwe jas en een grijze broek Hij is ca. 1.50m en wordt vermist vanuit Sliedrecht.

Heeft u Tips? Of weet u waar de jongen verblijft? Bel dan nu 112. De jongen is omtrent het schrijven van dit bericht nog niet gevonden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie op zoek naar 11-jarig Somalisch jongetje Sliedrecht
Schrijver:

 

 

Sliedrecht – De politie vraagt via twitter om uit te kijken naar een Somalische 11 jarige jongen. De jongen heeft gemilimeterd haar, draagt een licht blauwe jas en een grijze broek Hij is ca. 1.50m en wordt vermist vanuit Sliedrecht.

Heeft u Tips? Of weet u waar de jongen verblijft? Bel dan nu 112. De jongen is omtrent het schrijven van dit bericht nog niet gevonden.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!