Politie plukt stomdronken automobilist van snelweg A20 Rotterdam-Alexander

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagochtend, om ongeveer 11.30 uur, is een automobilist aangehouden die wel ‘heel erg diep in het glaasje had gekeken’.

De verdachte reed op a16 in de richting van Rotterdam. Hij viel op omdat hij vaak van snelheid wisselde, diverse rijstroken nodig had en meerdere malen de vangrail raakte. Een andere automobiliste belde, bij het zien van deze capriolen, de politie.

Op de A20, ter hoogte van de afrit ‘Prins Alexander’, werd de automobilist tot stoppen gedwongen. Hij weigerde in eerste instantie medewerking en is toen aangehouden. Dat hij alcohol had gebruikt was duidelijk te ruiken.

Eenmaal aan het politiebureau bleek dat hij 1015 ug/l blies. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd