Aanhanger gestolen omgeving de Terp Capelle aan den IJssel

dinsdag 18 november 2014 09:53

Capelle aan den IJssel  – In de nacht van maandag op dinsdag hebben een nog onbekend aantal dieven een aanhangwagen met daarop een kraan gestolen in de omgeving van winkelcentrum de Terp. De kraan is eigendom van het Capelse bedrijf C Kaat Tuinaanleg.

Weet iemand waar deze kraan en aanhanger is gebleven? De kraan is te herkennen aan een blauwe kleur. De eigenaar heeft de kraan hard nodig om zijn werkzaamheden te kunnen doen. Bij aantreffen kunt u contact opnemen met de politie.

aanhangwagen-gestolen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanhanger gestolen omgeving de Terp Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel  – In de nacht van maandag op dinsdag hebben een nog onbekend aantal dieven een aanhangwagen met daarop een kraan gestolen in de omgeving van winkelcentrum de Terp. De kraan is eigendom van het Capelse bedrijf C Kaat Tuinaanleg.

Weet iemand waar deze kraan en aanhanger is gebleven? De kraan is te herkennen aan een blauwe kleur. De eigenaar heeft de kraan hard nodig om zijn werkzaamheden te kunnen doen. Bij aantreffen kunt u contact opnemen met de politie.

aanhangwagen-gestolen

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!