maandag, januari 24, 2022
5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Aanhanger gestolen omgeving de Terp Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel  – In de nacht van maandag op dinsdag hebben een nog onbekend aantal dieven een aanhangwagen met daarop een kraan gestolen in de omgeving van winkelcentrum de Terp. De kraan is eigendom van het Capelse bedrijf C Kaat Tuinaanleg.

Weet iemand waar deze kraan en aanhanger is gebleven? De kraan is te herkennen aan een blauwe kleur. De eigenaar heeft de kraan hard nodig om zijn werkzaamheden te kunnen doen. Bij aantreffen kunt u contact opnemen met de politie.

aanhangwagen-gestolen

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -