Bizar : Zoon (14) schiet moeder (34) neer Gijsbert Steenhoekstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een 14-jarige jongen wordt ervan verdacht zijn 34 jarige moeder te hebben neergeschoten in een woning aan de Gijsbert Steenhoekstraat in Rotterdam. Omstreeks kwart over zes kwam er bij de meldkamer van de ambulancedienst de melding binnen dat er een knal was gehoord in de woning en de vrouw gewond zou zijn geraakt.

Men dacht in eerste instantie aan vuurwerk, maar na medisch onderzoek van de ambulancebroeder bleek het te gaan om een schotwond. De vader verklaarde dat er een ruzie was ontstaan tussen de zoon en de moeder waarna er onderling een gevecht ontstond. Daarbij viel er een schot die werd afgevuurd door de jongeman. Hij vluchtte en kon later met het vuurwapen nog in zijn bezit worden aangehouden in de MC Donalds aan de Stadionweg.

De vrouw is met een ernstige verwonding in haar buik aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht en stelt sporen veilig in de woning.

Foto : IJsselmondenieuws

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd