Gewonde bij aanrijding door overstekende zwaan G.K van Hogendorpweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s in Rotterdam zijn op 18 november twee gewonden gevallen. Rond 11.00 reed een 35-jarige automobilist uit Rotterdam op de G.K. van Hogendorpweg, toen hij remde voor een overstekende zwaan.

Een achter hem rijdende 31-jarige plaatsgenoot kon niet meer tijdig stoppen en botste op de auto van zijn voorligger. Een forse aanrijding was het gevolg. De 31-jarige liep vermoedelijk kneuzingen aan zijn ribben op, maar de man die voor voor de zwaan remde, raakte ernstig gewond aan zijn gezicht.

Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd