maandag, januari 24, 2022
5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Gewonde bij aanrijding door overstekende zwaan G.K van Hogendorpweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s in Rotterdam zijn op 18 november twee gewonden gevallen. Rond 11.00 reed een 35-jarige automobilist uit Rotterdam op de G.K. van Hogendorpweg, toen hij remde voor een overstekende zwaan.

Een achter hem rijdende 31-jarige plaatsgenoot kon niet meer tijdig stoppen en botste op de auto van zijn voorligger. Een forse aanrijding was het gevolg. De 31-jarige liep vermoedelijk kneuzingen aan zijn ribben op, maar de man die voor voor de zwaan remde, raakte ernstig gewond aan zijn gezicht.

Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -