Gewonde bij aanrijding door overstekende zwaan G.K van Hogendorpweg Rotterdam

dinsdag 18 november 2014 19:20

Rotterdam – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s in Rotterdam zijn op 18 november twee gewonden gevallen. Rond 11.00 reed een 35-jarige automobilist uit Rotterdam op de G.K. van Hogendorpweg, toen hij remde voor een overstekende zwaan.

Een achter hem rijdende 31-jarige plaatsgenoot kon niet meer tijdig stoppen en botste op de auto van zijn voorligger. Een forse aanrijding was het gevolg. De 31-jarige liep vermoedelijk kneuzingen aan zijn ribben op, maar de man die voor voor de zwaan remde, raakte ernstig gewond aan zijn gezicht.

Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde bij aanrijding door overstekende zwaan G.K van Hogendorpweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s in Rotterdam zijn op 18 november twee gewonden gevallen. Rond 11.00 reed een 35-jarige automobilist uit Rotterdam op de G.K. van Hogendorpweg, toen hij remde voor een overstekende zwaan.

Een achter hem rijdende 31-jarige plaatsgenoot kon niet meer tijdig stoppen en botste op de auto van zijn voorligger. Een forse aanrijding was het gevolg. De 31-jarige liep vermoedelijk kneuzingen aan zijn ribben op, maar de man die voor voor de zwaan remde, raakte ernstig gewond aan zijn gezicht.

Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!