Gewonde en aanhouding na steekpartij Finsestraat Rotterdam

dinsdag 18 november 2014 07:43

Rotterdam – Bij een steekpartij in de Finsestraat is in de nacht van maandag op dinsdag een 37-jarige man gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een onenigheid in een café tussen een man en vrouw die op  op straat verder ging.


Op een bepaald moment stak de vrouw een 37-jarige man met een nog onbekend voorwerp. De politie kwam ter plaatse en trof daar de verdachte nog aan. De vrouwwerd aangehouden en is overgebracht naar het bureau. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde en aanhouding na steekpartij Finsestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekpartij in de Finsestraat is in de nacht van maandag op dinsdag een 37-jarige man gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een onenigheid in een café tussen een man en vrouw die op  op straat verder ging.


Op een bepaald moment stak de vrouw een 37-jarige man met een nog onbekend voorwerp. De politie kwam ter plaatse en trof daar de verdachte nog aan. De vrouwwerd aangehouden en is overgebracht naar het bureau. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!