Politie zoekt verdachten woningoverval Passerelstraat Rotterdam

dinsdag 18 november 2014 23:30

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval op een woning aan de Passerelstraat in Rotterdam die op 30 oktober plaatsvond. Even vóór 16.30 uur dwongen twee gemaskerde en gewapende mannen een bewoner in het portiek van zijn woning om zijn huis binnen te gaan. Daar waren op dat moment drie mensen aanwezig. Terwijl een van de daders op zoek naar buit ging, bleef de andere dader bij de slachtoffers in de woning. Beide daders gingen er korte tijd later met een geldbedrag vandoor.

De man met het mes was getint, hij had een slank postuur en was ongeveer 1.80m lang. Hij droeg een zwarte bivakmuts, een zwarte jas en broek en handschoenen. En hij sprak vloeiend Nederlands. De andere man was eveneens getint, 1.68 m lang, was steviger gebouwd, en had dikke wenkbrauwen. Ook hij droeg een zwarte bivakmuts, een zwarte jas en broek. Hij droeg zwarte handschoenen met open vingers. Hij sprak eveneens vloeiend Nederlands.

Wie tijdens of voorafgaand aan de overval in de Passerelstraat iets verdachts gezien heeft, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek, is welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling RTO. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt verdachten woningoverval Passerelstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval op een woning aan de Passerelstraat in Rotterdam die op 30 oktober plaatsvond. Even vóór 16.30 uur dwongen twee gemaskerde en gewapende mannen een bewoner in het portiek van zijn woning om zijn huis binnen te gaan. Daar waren op dat moment drie mensen aanwezig. Terwijl een van de daders op zoek naar buit ging, bleef de andere dader bij de slachtoffers in de woning. Beide daders gingen er korte tijd later met een geldbedrag vandoor.

De man met het mes was getint, hij had een slank postuur en was ongeveer 1.80m lang. Hij droeg een zwarte bivakmuts, een zwarte jas en broek en handschoenen. En hij sprak vloeiend Nederlands. De andere man was eveneens getint, 1.68 m lang, was steviger gebouwd, en had dikke wenkbrauwen. Ook hij droeg een zwarte bivakmuts, een zwarte jas en broek. Hij droeg zwarte handschoenen met open vingers. Hij sprak eveneens vloeiend Nederlands.

Wie tijdens of voorafgaand aan de overval in de Passerelstraat iets verdachts gezien heeft, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek, is welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de afdeling RTO. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!